Perjantaina 14.10. ja 2.12. ensimmäiset esitykset jo klo 10.30!

Normaali

Hei!

Kylläpäs me ollaankin onnekkaita täällä Vaasassa kun meillä on niin aktiivisia perhepäivähoitajia!

Carina soitti ja kertoi että tulisi mielellään lasten kanssa esitykseeen, mutta kellonaika (12) on mahdollisimman huono päivärutiineihin nähden. Tästäpä viisastuneena muutimme arkipäivien päivänäytökset alkavan aiemmaksi. Bremenin soittoniekkojen esitykset siis Pe 14.10. klo 10.30 ja klo 14.00. Joululaululeikin esitys siirrettiin myös alkavaksi kello 10.30 perjantaina 2.12. Jälkimmäinen esitys sitten klo 14.

Kiitos! Otamme opiksemme tästä ja pyrimme tulevaisuudessa järjestämään enemmän arkiaamuisia näytöksiä, jotta päivähoitolaisten olisi helpompaa osallistua teatterimenoihin.

Mihin aikaan sinä tulisit mieluiten teatterivierailulle lapsiesi/ hoidettaviesi kanssa? Käy kirjoittamassa toiveesi vieraskirjaamme!

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s