Joulu…laululeikki lähestyy uusittuine esitysaikoineen!

Normaali

Heippatirallallallaa vaan!

Ja iso kiitos vielä kaikille, jotka kävivät katsomassa Bremenin soittoniekkoja lokakuussa – toivottavasti sana kiirii ja saamme vielä rutkasti lisää katsojia Joululaululeikkiin! Kun kiertue – esitykset lasketaan, on Bremenin soittoniekat nähnyt jo pitkästi yli 500 katsojaa ja lisää tulee koko ajan. Haluamme myös KIITTÄÄ isosti kaikki esityksen tilanneita ja katsojia lämpimästä vastaanotosta!

Nyt on harmaata ja pimeää, mutta kohta on joulukuu ja toivottavasti jo lumi maassa – no sitä emme voi taata. mutta sen voimme luvata että 30.11.2011 alkaen esitetään joululaululeikkiä. Esitys alkaa jo muotoutua: Joululaululeikkejen lomassa kuljetamme tarinaa jossa kohdataan, ystävystytään ja seikkaillaan etsien joulun tunnelmaa. Onko joululahjat kaikkein tärkein juttu? Hukkuuko joulun tunnelma kiireeseen ja stressiin? Onko joulupukki oikeasti olemassa?

Bremenin katsojamäärien perusteella olemme rukanneet myös esitysaikoja uuteen uskoon, lisäsimme muutamat aamuesitykset jotta päivähoitolaisten oli helpompaa osallistua, käy kurkkaamassa uudet esitysajat täältä!

Joululaululeikkiä on tilattu jos aikalailla mukavasti, mutta muutama vapaa aika vielä joulukuulle löytyy, ota yhteyttä ja kysy lisää!

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s