Lammella seikkaillaan!

Normaali

Hei!

Kyllähän on vain ollutkin Sammakolla kova vauhti päällä! Senpäs takia varmaankin on jäänyt virtuaalipäivittely vähän vähemmälle. Kova keikkatahti on jatkunut edelleen ja kevät on melkein täyteen buukattu ja kesällekin on jo kertynyt ihan mukavasti tapahtumia. Mutta näistä enemmän myöhemmin sillä nyt pitää keskittyä tähän hetkeen ja uuteen näytelmään!

Soiva Sammakko seikkailee lammella (Miratalossa) vielä ensi viikon lauantaihin saakka – käy katsomassa esitysajat täältä – ja tule seikkailemaan! Pohjalaisen ennakkojutut ja arvostelut näytelmästä löytyvät vuorostaan täältä.

Suora yleisöpalaute on ollut erittäin positiivista ja väkeäkin on ollut mututuntumalla keskimäärin vähän enemmän kuin aiemmilla kerroilla kun olemme järjestäneet avoimia yleisesityksiä Vaasassa – ehkäpä ihmiset alkavat pikkuhiljaa huomata että uuden lastenteatterin olemassaolon täällä Vaasassa! Mutta tilaa kyllä vieläkin löytyy joten, jos olette käyneet esityksissämme niin kertokaa ihmeessä siitä muillekin: palautetta voi antaa kirjoittamalla vieraskirjaamme, muistakaa käydä tykkäämässä meidän FB-sivustamme ja kutsukaa ystävänne Soivan Sammakon seikkailu lammella FB-tapahtumaan!

Sammakko kiittää ja kumartaa!

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s