Terveisia uudelta mantereelta!

Normaali

Hei ystavaiset rakkahat!

Soiva Sammakko on loikannut Ameriikkaan ja on vahan huonosti tavoitettavissa puhelimitse, mutta talla hetkella vaikuttaisi etta ainakin tekstiviestitse olemme tavoitettavissa (+358404188700) ja ehka lyhkainen puhelukin onnistuu. Sahkoposti voi silti olla varmin keino saada yhteys, vaikkakin ehka hidas 🙂

Sorvin aareen palaamme 10.10. josta eteenpain meidan esityksia voi tilata, seka Bremenin soittoniekat etta Soiva Sammakko ja seikkailu lammella ovat edelleen aktiivisessa ohjelmistossa ja marraskuussa lammitellaan myos jouluinen seikkailumme Joululaululeikki!

Kurnauskista vaan ja kivoja syyskeleja – taalla sammakonahkaa lammittaa 30 asteen helteet!

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s