Sammakon sähköposti on kaapattu, asiaa hoidetaan!

Normaali

Hei!

Tänään aamulla meille soitettiin Larsmon kirjastosta ja ilmoitettiin että meiltä tulee kovin kummaa sähköpostia. Emme siis ole rahapulassa missään ulkomailla – vaan lähinnäkin pulassa kaapatun sähköpostitilin vuoksi.

Joku Nigeriasta ja sittemin Ruotsista on kirjautunut tilillemme, lähettänyt kaikki sähköpostit luomalleen soiva.sammakko(at)yahoo.fi tilille – joka EI ole meidän. Kaikki sähköpostit on myöskin deletoitu. Harmittaa vietävästi.

Pahoittelut niille, joille asiasta on ollut harmia ja kiitokset kaikille jotka ovat meille asiasta ilmoittaneet!

Yritämme setviä asian kuntoon niin pian kuin mahdollista,

 

Pia

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s