Suloiset suviterveiset!

Normaali

Heipä hei vaan ja oikeen mukavaa juhannusviikkoa!

Toivottavasti teillä on kaikilla ollut oikein kiva kesä tähän mennessä!

Meillä on ollut vähän muita kiireitä tuon Vaasa Picnic festivaalin järjestelyissä, mutta nyt on asiat niin hyvällä tolalla että ehdimme itsekin esiintymään. Olemme uudelleennimenneet orkesterimme – uusi nimi on Laululeipurit. Tämä sen vuoksi että vältyttäisiin pettymyksiltä, kun Soivista Sammakoista tuli aika monelle mieleen että itse Soiva Sammakko olisi paikalla. Nyt siis paikalta löytyy Laululeipurit: Pia, Joni ja Sarah!

Soitamme tänä kesänä Vaasa Picnicillä 3 laululeikkikonserttia, joista ensimmäisen jo huomenna 20.6. – soittoaika meillä on huomenna klo 11:30! Toisen kerran esiinnymme Vaasa Picnicillä 18.7. klo11 ja 1.8. klo11. Laulamme joka kerta sekä suomen- että ruotsinkielisä lauluja! Vaasa Picnicille kannattaa tulla toki muutenkin ihan vaan hengailemaan ja vaikkapa eväitä syömään (tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin) – päiväkohtaiset aikataulut ja tapahtumasta lisää tietoa nettisivulta: http://vaasapicnic.wordpress.com/ feisbuukkaajat saavat myös käydä tykkäämässä https://www.facebook.com/Vaasapicnic

Muitakin kesäsuunnitelmia Sammakolla on!

Olemme mukana Villa Dei Misteri festivaalilla 24. ja 25.7. – lisää tietoa tapahtumasta nettisivulla
http://deimisteri.yolasite.com/
ja FB:ssä https://www.facebook.com/events/578192868892892/?fref=ts

Taiteiden yönä esitämme Soivan Sammakon Syntymäpäivä – esitystä. Laitamme siitä sitten tarkemmin tietoa – pitänee varmaankin järjestää jonkinlainen varausjärjestelmä, etenkin jos esiinnymme omassa tilassa jonne mahtuu vain 50 katsojaa!

Oikein suloista suvea sammakkoystäväiset!

Terkuin Pia, Joni ja Soiva Sammakko!

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Yksi vastaus »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s