Sammakkomainen kevät starttaa Kokkolasta – näytöksiä kirjastolla 9.4. – 12.4.!

Normaali

Ohoi Kokkolan kaverit – sammakkomaisia juttuja siintää horisontissa! Ensin loikitaan kirjastossa huhtikuulla, kesäkuun 30. Kälviän iltatoritapahtumassa ja tietysti kurnutus käy myös Ykspihlajan kulttuuriviikolla!

Teatteri Soiva Sammakko on toiminut jo vuodesta 2011 saakka, mutta teatterin nimihahmo – itse Soiva Sammakko – näki päivänvalon ja ensimmäisen yleisönsä huhtikuussa 2012 kun Soiva Sammakko ja seikkailu lammella tuli ensi-iltaan. Keväällä 2014 näytelmä saa uusinta-ensi-iltansa ja pääsemme näkemään kuinka Soivan Sammakon tarina sai alkunsa! Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille. Tarinan on ohjannut Sarah Bergkulla, musiikista vastaa Joni Tiala ja näyttelijänä toimii Pia Leinonen, joka on myös valmistanut nuket.

”Soivalla Sammakolla on edessään loistoviikonloppu! Lauantaina ratkaistaan Mesimetsän shakkimestaruus ja sunnuntain suunnitelmissa on veneretki Loiskulammella ihanan Amalia Ankan kanssa! Mutta miten käykään kun tuuli lammella alkaa yltyä? Ja miten Petula Pöllön kadonneet silmälasit ja Keijo Kettu liittyvät asiaan?”

Soiva Sammakko ja seikkailu lammella2_Petula_Pöllö_&_Pia_Leinonen_&_Soiva_Sammakko_kuva_Joni_Tiala

Esitykset suomeksi

Hongell-Sali, Kokkolan kaupunginkirjasto

Ke 9.4. klo 9:30

Ke 9.4. klo 18

To 10.4. klo 10:30

Pe 11.4. klo 9:30

Pe 11.4. klo 17

La 12.4. klo 14

Liput 5€       Kesto n.30 min       Soveltuu yli 2-vuotiaille

Tervetuloa teatteriin! Ryhmien kannattaa varata paikat etukäteen. Liput maksavat 5€ per lapsi. Liput voi ostaa ovelta käteisellä!

Kokkolan avoimet esitykset järjestetään Kokkolan kaupunginkirjaston Hongell-salissa osoitteessa Isokatu 3, 67100 Kokkola.

Osallistu tapahtumaan facebookissa!

Ja kutsu myös kaverisi että saadaan väkeä esityksiin ja Sammakon toiminta jatkumaan Kokkolassa!

OHJELMAA TAPAHTUMAASI?

Jos sopivaa näytösaikaa ei löydy, voitte myös tilata esityksemme teille! Esiinnymme kouluissa, päiväkodeissa, kirjastoissa, festivaaleilla, yritys- ja lastenjuhlissa sekä syntymäpäivillä – kaikkialla missä tarvitaan ohjelmaa lapsille.

Teatteriesitysten lisäksi meiltä voi myös tilata vauhdikkaan Laululeipurit LAULULEIKKIKONSERTIN, jossa lauletaan ja leikitään tuttuja lauluja lasten kanssa.

Teemme myös TYÖPAJOJA!

Viisuverstaassa yhdistyy musiikki ja ilmaisu. Työpajassa käydään läpi laulun rakenteita ja musiikin perusteita leikin kautta. Lapset osallistuvat laulaen, soittaen ja tehden draamaharjoitteita. Työpaja huipentuu siihen että ryhmä kirjoittaa ikioman laulun yhdessä! Ikäsuositus: 6-106-vuotiaat, alle 6-vuotiaat aikuisen seurassa. Kesto: 30-90 min.

Tanhutöppöset – on uusin työpajamme jossa opetellaan helppoja suomalaisia kansantansseja ja piirileikkejä lasten kanssa. Noin puolituntinen työpaja sopii kaikille jotka osaavat jo kävellä, pienimmät voivat ottaa aikuisen tanssikaveriksi!

 

Kevätaurinkoisin terkuin/       Pia Leinonen  

Tiedustelut                                   0404188700

soiva.sammakko@gmail.com

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s