Soivan Sammakon esitykset Vaasassa pääsiäisviikolla 15.-19.4. TERVETULOA!

Normaali

Kasarmilta kajahtaaOhoi Vaasan ja lähialueiden ystävät – sammakkomaisia juttuja siintää horisontissa! Kevät potkaistaan Vaasassa käyntiin pääsiäisviikon avoimilla esityksillä 15.–19.4. Siinä sivussa ja sen jälkeen kierretään esiintymässä päiväkodeissa ja kesällä on vuorossa perinteiset: Vaasa Picnic, Villa Dei Misteri ja Taiteiden Yö – tapahtumat!

Teatteri Soiva Sammakko on toiminut jo vuodesta 2011 saakka, mutta teatterin nimihahmo – itse Soiva Sammakko – näki päivänvalon ja ensimmäisen yleisönsä huhtikuussa 2012 kun Soiva Sammakko ja seikkailu lammella tuli ensi-iltaan. Keväällä 2014 näytelmä saa uusinta-ensi-iltansa ja pääsemme näkemään kuinka Soivan Sammakon tarina sai alkunsa! Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille. Tarinan on ohjannut Sarah Bergkulla, musiikista vastaa Joni Tiala ja näyttelijänä toimii Pia Leinonen, joka on myös valmistanut nuket.

”Soivalla Sammakolla on edessään loistoviikonloppu! Lauantaina ratkaistaan Mesimetsän shakkimestaruus ja sunnuntain suunnitelmissa on veneretki Loiskulammella ihanan Amalia Ankan kanssa! Mutta miten käykään kun tuuli lammella alkaa yltyä? Ja miten Petula Pöllön kadonneet silmälasit ja Keijo Kettu liittyvät asiaan?”tervetuloa

 Soiva Sammakko ja seikkailu lammella

Esitykset suomeksi

Kasarmi 13, Vaasa 15.4. – 19.4.2014

 

Ti 15.4. klo 9.30

Ti 15.4. klo 18

Ke 16.4. klo 10.30

To 17.4. klo 9.30

Pe 18.4. klo 15

La 19.4. klo 16

Liput 5€        Kesto n.35 min       Soveltuu yli 2-vuotiaille

 

Osallistu tapahtumaan facebookissa ja kutsu myös ystäväsi!

 

Tervetuloa teatteriin! Ryhmien kannattaa varata paikat etukäteen. Liput maksavat 5€ per lapsi (päiväkodin henkilökunta ja perhepäivähoitajat pääsevät ilmaiseksi tuomiensa lasten seurassa). Liput voi ostaa joko ovelta käteisellä tai suuremmalle ryhmälle voimme myös kirjoittaa laskun (muistakaa ilmoittaa meille laskutusosoite!).

 

Vaasan avoimet esitykset pidämme Kulttuurikasarmilla Rakennus 13:ssa. (Osoite: Läntinen Kasarmintori 8-10. Korsholmanpuistikon ja koulukadun kulma). Jos tulette autolla, niin parkkitilaa löytyy mukavasti läntiseltä kasarmintorilta.

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s