Arvoisa Kokkolan väki: Olette kutsutut Soivan Sammakon syntymäpäiville Kokkolan kirjastoon 23.-28.10.!

Normaali

​Morjesta ja mainiota syksyä täältä Mesimetsästä!

Nyt kun päivät lyhenevät ja kelit kylmenevät niin mikäpä olisikaan mukavampaa kuin tulla Teatteri Soivan Sammakon lämpimään tunnelmaan? Tämä syyskausi on Mesimetsässä yhtä juhlaa ja teidät sammakkoystävät tietysti kutsutaan kunniavieraina mukaan!
Tule viettämään Soivan Sammakon syntymäpäivää: näytelmä saa uusintaensi-iltansa syksyllä 2014, tarinaa kahden vuoden takaa on höystetty uusilla juonenkäänteillä ja lauluilla!Amalia Ankan leivontakoulu

Esitykset Kokkolassa suomeksi

To 23.10.2014 klo 9:30 & 18

Pe 24.10.2014 klo 10:30
La 25.10.2014 klo 14

Ma 27.10.2014 klo 9:30 & 18
Ti 28.10.2014 klo 10:30

Liput 5€

Kesto n.30 min

Soveltuu yli 2-vuotiaille

Kokkolan näytökset esitetään Kokkolan kaupunginkirjaston Hongell-salissa osoitteessa Isokatu 3.

lisätiedot: https://soivasammakko.wordpress.com/ohjelmisto/soivansammakonsyntymapaiva/

Osallistu tapahtumaan FB:ssä ja kutsu ystäväsikin!​

​Terkuin Pia, Joni ja mesimetsän väki!

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s