Kiitos kamut ja 2015 – tästä on mukava loikkia uuteen vuoteen!

Normaali

Heipparallaa vaan!

Vuosi on lopuillaan ja onpahan ollut vuosi – huh huh! Takana on ennätysmäiset 103 avointa esitystä Vaasassa ja Kokkolassa joissa kävi kaikkiaan 2067 katsojaa – suurkiitokset teille kaikille, jotka tulitte ja toitte omat, lasten-, hoito- ja lainalapsenne esityksiin! Lumi Sammakko aka Grodan SnöVuoden uutukaisnäytelmä Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus keräsi Vaasassa 521 maksanutta katsojaa ja Kokkolassa 326 – lupasimme luonnonsuojeluteemavuoden kunniaksi lahjoittaa jokaisesta näytelmään myydystä lipusta 25 senttiä joten tänään sai Suomen Luonnonsuojeluliitto meiltä 212€ uuden vuoden lahjoituksen vesien suojeluun – kiitos teidän! Avointen esitys ohella olemme tehneet 79 vierailuesitystä, konserttia ja työpajaa akselilla Karjaa-Kemi, joihin on osallistunut yhteensä reipas 5800 lasta ja aikuista mikä on aivan mahtavaa!

Jos olet tämän vuoden aikana käynyt meidän esityksessä, konsertissa tai työpajassa niin laittakaa ihmeessä palautetta/toiveitaVesistot kiittaa tulevasta meille tuolla palaute&vieraskirja sivulla – arvomme kaikkien palautteenantajien kesken pari nippua vapaalippuja (tai jos arpaonni osuu johonkuhun Vaasan/Kokkolan ulkopuolella niin keksimme palkinnoksi jotain muuta kivaa). Arvonta suoritetaan maanantaina 4.1. joten siihen mennessä osallistuneet ehtivät vielä mukaan!

Tästä on mukava lähteä uuteen vuoteen! Ensi vuoden näytelmä on Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen,Mesimetsän_eläimet josta avoimet esitykset järjestetään Vaasassa viikoilla 13-14 ja Kokkolassa viikoilla 16-17 – osallistukaa tapahtumaan FB:ssä ja kutsukaa kaverit kanssa! Suunnitelmissa on myös aivan uusia juttuja: kuunnelma näytelmästä Soivan Sammakon syntymäpäivä ja Musiikkia Mesimetsästä – levy ja nuottikirja Soivan Sammakon omista lauluista sekä tietysti asiaankuuluva konserttikiertue uuden levyn tiimoilta! Pysykäähän kuulolla!

Onnellisen uuden vuoden toivotuksin:

Pia, Joni, Sarah ja Mesimetsän otukset

PS: Käykäähän kurkkaamassa huippujännittävä Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen traileri näytelmän sivulta!

 

 

 

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s