Mesimetsän joululaulut raikaa Vaasassa 16-19.11. ja Kokkolassa 21.-26.11.

Normaali

Moi Sammakkokaverit!

Uutta ohjelmaa pukkaa, kun ensiesityksensä saa jouluinen nukkemusikaali: – Mesimetsän joululaulut. Uutta on myös se että Vaasan esitykset järjestetään kulttuuritalo FANNYssä. Meillä ei enää ole omaa teatteritilaa kasarmilla – varasto ja postilaatikko kylläkin. Tästä syystä esityksiä on määrällisesti vähemmän kuin aiemmin, mutta hyvä uutinen on se että Fannyn tunnelmalliseen saliin mahtuu ainakin nelinkertainen määrä katsojia ja kaikille riittää ilmaa.6

Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille. Liput maksavat 5€. Tarinan on teatterin oma, musiikista vastaa Joni Tiala ja näyttelijänä toimii Pia Leinonen, joka on myös valmistanut nuket.

”Mesimetsän asukkaat, Soiva Sammakko ystävineen, pitävät joulusta toden teolla. Puuhaa riittää kun yhteistä joulunviettoa suunnitellaan ja valmistelut hoituvat laulun tahtiin! Mutta miten käy Petula Pöllön kuusenkoristelun jos Keijo Kettu unohtaa hakea joulukuusen? Palaako Amalia Ankan joulupuuro pohjaan? Ja mistä kummasta ilmestyy piparkakkulinna? Onko lumiukko herännyt yöllä sen leipomaan?”

Mesimetsän joululaulut nukketeatterimusikaali on Soiva Sammakko esityssarjan kahdeksas osa. Kun puurokattilaan sekoitetaan vanhat tutut joululaulut Mesimetsän omien joululaulujen kanssa ja ripautetaan päälle vielä hippunen joulun taikaa – on jouluinen seikkailu valmis! Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys, yhteisöllisyys ja joulun taika. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

Mesimetsän joululaulut saa ensi-iltansa keskiviikkona 16.11. Vaasassa Kulttuuritalo Fannyssa, jossa näytökset jatkuvat 19.11. saakka.  Näytelmästä järjestetään avoimia esityksiä myös Kokkolan kaupunginkirjastolla 21.–26.11.

 

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET VAASASSA

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ke 16.11. klo 9:30 & 18,             Pe 18.11.klo 9:30,                        La 19.11. klo 16

Vaasan näytökset esitetään Kulttuuritalo Fannyssa osoitteessa Kirkkopuistikko 34.

SUOMENKIELISET NÄYTÖKSET KOKKOLASSA

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ma 21.11. klo 9:30,                      Pe 25.11. klo 9:30 ja 17,             La 26.11. klo 14

Kokkolan näytökset esitetään Kokkolan kaupunginkirjaston Hongell-salissa osoitteessa Isokatu 3.

Svenska föreställningstider hittar du här

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s