Vielä ehdit osallistua Soivan Sammakon kampanjaan ja tilata kuunnelmalevyn mesenaatista!

Normaali

Aivan mahtavasti on porukka lähtenyt mukaan ja ennakkotilannut Mesenaatti6meidän kuunnelmalevyä tuolta mesenaatin kautta – nyt on vielä viimeiset viisi päivää kampanjaa jäljellä. On siis loppukirin aika!

Auta meitä kasaamaan Soivan Sammakon syntymäpäivä – kuunnelman painokulut, osallistu joukkorahoituskampanjaan tilaamalla kuunnelma ennakkoon!

http://mesenaatti.me/soivasammakko

Tule mukaan toteuttamaan meidän ja Soivan Sammakon ystävien toivetta saada teatterimme opettavaisia ja hauskoja tarinoita kotona nautittavaan pakettiin!

Meiltä on viimeisen viiden vuoden ajan niin usein kysytty voisimmeko tehdä lastenkirjaa teatterimme tarinoista – kun olisi niin kiva palata tarinan pariin kotosalla. Tästä saimme idean: Kirja olisi kiva – mutta miten itse esityksen saisi mukaanotettavaan muotoon? Kuunnelmalevynä – tietysti! Tällä tavalla teatterikävijämme saisivat toivomansa mutta myöskin ne lapset jotka eivät ole nähneet esityksiämme, pääsisivät tutustumaan Soivaan Sammakkoon ja muihin Mesimetsän otuksiin!

Siitä se idea sitten lähti
Pia ääninäytteli studiossa näytelmän läpi, lisäsimme muutaman kertojarepliikin sinne tänne, Joni soitti näytelmään säveltämänsä musiikit ja lisäsi vielä soppaan vielä muutamia instrumentteja. Kuunnelmaa saa siis fiilistellä aivan kuin radiosta kuultuna tai jos haluaa nähdä mitä tarinassa tapahtuu – voi selailla Pian kuvittamaa 16-sivuista vihkoa joka on CD:n liitteenä. Nykyaikaa kun eletään niin CD:n mukana tulee myös latauskoodi jotta kuuntelu onnistuu myös moderneista vempaimista!

Ja nyt on viittä vaille valmista
Kuunnelma on siis painatusta vaille valmis ja siinä tarvitsemmekin kaveriapua! Mesenaatiksi voit ryhtyä vaikkapa tilaamalla kuunnelmalevyn ennakkoon. Lahja varmasti uppoaa parhaiten samaan yleisöön ketkä pitävät esityksistämme eniten: Päiväkoti- ja alakouluikäisiin! Levyllä on sekä suomen- että ruotsinkielinen kuunnelma joten se soveltuu oikein hyvin myös kielikylvettämiseen tai sillä voi vaikka yllättää ruotsinserkun!

Minustako mesenaatti?
Joo kyllä vain ja aivan helposti! Surffailet meidän kampanjasivulle osoitteessa mesenaatti.me., valitset sellaisen vastikkeen ja tukisumman, joka sinulle parhaiten passaa ja painat ”rahoita” – nappia, täytät pyydetyt tiedot, maksat verkkopankissa tai luottokortilla ja jäät oottelemaan kampanjan loppua ja pAKETIN kolahtamista postiluukkuun- helppoa ku heinänteko! Jos haluat olla oikein superavulias niin kehota kavereita tekemään samoin: Laitetaan yhdessä Mesimetsä jollei nyt maailman, niin ainakin Suomen kartalle!

 

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s