Arvontaa ja joulukalenteria

Normaali

25487419_1803970299674174_8230427835828406111_oMoikkasmoi!

Eipä ole enää montaakaan päivää jouluun – meillä on 23.12. viimeinen esitys tälle vuodelle ja sitten saakin huokaista hetken ennen kuin alkaa uuden näytelmän työstäminen. Näin vuoden lopussa pitää miettiä miettiä että miten meni ja siinä avainasemassa olette te, jotka olette sammakon esityksiä käyneet katsomassa. Senpä takia laitoimmekin pystyyn pienen arvonnan!

*ARVONTA* Nyt meni tonttuiluksi – huomenna lähtee postiin 10 kuunnelmalevya kaikkien palautetta antaneiden kanssa! Joten jos olette nähneet meidän esityksiä niin käykää ihmeessä antamassa palautetta joko meidän FB-sivulla antamalla tähtiä ja kirjoittaa palautetta tai sitten nettisivulla https://soivasammakko.wordpress.com/palaute/

Rakentavista palautteista koitamme ottaa opiksi ja kehut laitetaan talteen talven varalle ja liitetään avustushakemuksiin kun perustellaan rahakirstunvartijoille että miksikä juuri meitä pitäisi avustaa!

Arvonta suoritetaan 19.12. klo 15 jotta paketit ehtivät postiauton kyytiin klo 16:45!

Terveisin Pia, Joni ja Mesimetsän asukit

Ainiin – olettehan jo käyneet katsomassa Soivan Sammakon joulukalenteria? No myöhäistä ei ole vieläkään – videot kun ovat 2-3min mittaisia niin hyvin voi katsoa kaikki luukut vaikka vielä jouluaattona 😀 Kalenteri löytyy meidän facesivulta ja Youtubesta: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwkAZwUjBSEa8Wt42LZ3RbrLhMQjpfYOx

 

 

 

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s