”Mesimetsä on paikka jossa Soiva Sammakko ystävineen asuu. Eräänä päivänä kukkia kastellessaan Soiva Sammakko löytää postinkantaja Kalle Kalan toimittaman kirjeen, jossa Amalia Ankka kutsuu ystävykset veneretkelle. Mutta kuinka käy Petula Pöllön siivouspäivän? Ehditäänkö Aarnitammen piha haravoida ennen lähtöä, mitä sitten otetaan evääksi jos eväspullat katoavat parempiin suihin jo retkeä edeltävänä päivänä ja onnistuuko Keijo Kettu pelastamaan tilanteen kun veneretken kapteenille nousee kuume ennen lähtöä? ”

Musiikkia_Mesimetsästä3

Nukettaja-näyttelijä Pia Leinonen ja Mesimetsän asukit. Kuva: Joni Tiala

”Tuu mukaan lähdetään – mennään Mesimetsään!” Näin alkaa laulu joka johdattelee Musiikkia Mesimetsästä – nukketeatterimusikaaliin, joka on Soiva Sammakko esityssarjan seitsemäs osa. Musikaali kerää yhteen Soiva Sammakko – näytelmissä jo aiemmin kuullut parhaat laulut ja nivoo niistä uusien sävellysten kanssa hauskan tarinan. Seikkailua ja selkkausta on luvassa ennen kuin laulut on laulettu ja tarina saatu onnelliseen päätökseen. Musikaali on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja sen teemoja ovat ystävyys ja yhteistyön tärkeys. Nukketeatterimusikaalissa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa mukana!

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Käsikirjoitus, tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Soiva Sammakko julkaisee ensimmäisen, odotetun lastenlevynsä Musiikkia Mesimetsästä keväällä 2018 ja levynjulkaisua juhlitaan musikaaliesityksin!

Esitykset suomeksi Kokkolassa huhtikuussa 2018 Kokkolan työväentalolla

(Pormestarinkatu 28):

Ke 18.4. klo 9:30
Su 29.4. klo 16

Esitykset suomeksi Vaasassa helmikuussa 2018 Kulttuuritalo Fannyssa:

Ke 25.4. klo 9:30
La 28.4. klo 16

Musiikkia mesimetsästä– videotraileri:
Liput 5€ (käteismaksu)

Kesto n.30 min
Soveltuu yli 2-vuotiaille

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, meidän puolesta ylärajaa ei ole.

Lataa tästä A4-kokoinen juliste!

Musiikkia Mesimetsästä-juliste A4

musiikkia-mesimetsästä-juliste_A4

PÅ SVENSKA

Kuvat: Joni Tiala

DSC04379

Näyttelijä Pia Leinonen, muusikko Joni Tiala ja Mesimetsän asukit. Kuva: Ilkka Nyqvist

Musiikkia_Mesimetsästä2

Pia Leinonen ja Soiva Sammakko. Kuva Joni Tiala