Soiva Sammakko ja Keijo Kettu haluaisivat laskea pulkkamäkeä, Amalia luistella ja Petula Pöllö hiihtää, mutta kunnon talvi loistaa poissaolollaan: Lunta on Mesimetsässä vähänlaisesti ja jäälläkin on sulaa sohjoa. Ystävykset päättävät lähteä pohjoiseen etsimään kadonnutta talvea ja kunnon kinoksia! Perille päästyään ystävät äimistyvät. Vaikka Petulan kompassi näyttää että he olisivat perillä ei maisema näytä ollenkaan niin talviselta kuin kaverukset olivat olettaneet. Mitä kummaa – onko kompassi sekaisin vai eikö pohjoisessakaan ole lunta? Paikalle lentää Rauna Riekko, joka kertoo että viime talvet ovat olleet Lapissakin leutoja ja että se tuottaa monille eläimille suuria ongelmia. Seuraavaksi ystävät törmäävät yksinäiseen ja nälkäiseen Niila Naaliin, joka säikähtää retkuetta pahanpäiväisesti. Juuri kun eläimet saavat vakuutettua Naalin siitä että he ovat kilttejä alkaa tunturin takaa kuulua Niilaa kiusaavan kettujengin lähetyvä haukku. Äkkiä piiloon! Kettujengi tulee, syö Niilan ruoat ja häipyy tiehensä. Nyt tarvitaan viekas suunnitelma millä ketut saadaan kuriin ja Niilan koti rauhoitettua!”

Soiva Sammakko ja kadonnut talvi_promoSoiva Sammakko ja kadonnut talvi on Teatteri Soivan Sammakon kevään 2018 uusi käsikirjoitus ja samalla yhdeksäs osa Soiva Sammakko sarjaan. Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Teatterisadun kautta tutustutamme lapsia ilmastonlämpenemiseen, luonnonsuojelukysymyksiin ja ihmisen vastuuseen elinympäristöstään. Kaikille näytelmän näkeville ryhmille tarjotaan virikeaineisto, joka sisältää näytelmän teemoja käsitteleviä draamaharjoituksia ja tehtäviä.

Ensi-ilta 7.2.2018

Esitykset suomeksi Vaasassa huhtikuussa 2019 Kulttuuritalo Fannyssa:

La 13.4. klo 14:00

Esitykset suomeksi Kokkolassa huhtikuussa 2019 Kokkolan työväentalolla(Pormestarinkatu 28):

Ma 22.4. klo 14:00

 
 
 
Liput 5€ (käteismaksu)

Kesto n.30 min
Soveltuu yli 2-vuotiaille

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Käsikirjoitus, tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Kesto 30min

Ikäsuositus 2-102 vuotiaat

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, meidän puolesta ylärajaa ei ole.

Lataa tästä juliste tapahtumaasi! (A3-koossa)

Soiva Sammakko ja kadonnut talvi_julistepohja_A3

Kuvat: Joni Tiala

4

2

3

1

5

På svenska