”Tällä kertaa Soiva Sammakko ystävineen seikkailee Mesimetsän omassa museossa. Taulukoira Tessu tulee pystyttämään vierailevaa näyttelyä Mesimuseoon. Avajaisaamuna hän kuitenkin huomaa, että hänen tauluistaan tärkein: muotokuva Tessusta ja keräilijäystävästään Timoteus Tikasta on kadonnut! Mitä kummaa – onko Mesimuseossa tapahtunut taidevarkaus? Nyt tarvitaan kaikkien salapoliisitaitoja ennen kuin museon mysteeri ratkeaa!”

Soiva Sammakko ja mysteeri museossa -näytelmä on syksyn 2019 käsikirjoitus, joka on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Esitys sisältää elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö pääsee käyttämään salapoliisitaitojaan kadonneen muotokuvan löytämiseksi.

Teemoina ovat taiteen ja yhteistyön merkitys sekä erilaisuus ja rohkeus. Näytelmän tarinankerronnasta vastaa Pia Leinonen ja musiikista Joni Tiala.

Teatterielämyksen valmistamista ovat tukeneet Tikanojan taidekodin ystävät ry ja Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto ja esityksen se sai ensi-iltansa elokuussa 2019 Tikanojan taidekodilla.

Esitykset Kokkolan työväentalolla (Pormestarinkatu 28) helmi-maaliskuussa 2020:

Pe 28.2. klo 18
La 29.2. klo 16
Ke 4.3. klo 9:30

Tarinankerronta ja nuket: Pia Leinonen
Musiikki:Joni Tiala
Kesto n.30min
Ikäsuositus 2-102 vuotiaat

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, meidän puolesta ylärajaa ei ole.

Lataa tästä juliste tapahtumaasi! (A4-koossa)

Mysteeri museossa-juliste_A4

Amalia Ankka_&_Pia Leinonen_&_Petula Pöllö_kuva-Joni TialaKoko jengi_&_Pia_kuva-Joni TialaKoko jengi_&_Pia2_kuva-Joni TialaSoiva Sammakko_&_Pia Leinonen_&_Keijo Kettu_kuva-Joni TialaSoiva Sammakko_&_Pia Leinonen_&_Taulukoira Tessu_kuva-Joni TialaSoiva Sammakko_&_Pia Leinonen_&_Taulukoira Tessu2_kuva-Joni Tiala

På svenska