SOIVA SAMMAKKO JA SIRKUKSEN SALAISUUS

Tarina alkaa kun Loiskulammen vastarannalle ilmestyy suuri sirkusteltta. Keijo Kettu innostuu oitis ja haluaa mennä Soivan Sammakon kanssa katsomaan, mitä tuo hurjan hauskalta näyttävä teltta pitää sisällään. Pian ystävyksille kuitenkin selviää että kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää. Ystävykset tapaavat Kaino Karhun joka kertoo sydäntäsärkevän tarinansa. Soiva Sammakko ja Keijo Kettu tulevat niin surullisiksi kuulemastaan että he päättävät auttaa Kaino Karhua karkaamaan sirkuksesta. Keijo Ketun harhauttaessa sirkustirehtööriä saa Soiva Sammakko napattua avaimet ja vapautettua Kainon häkistään. Mutta kun Kaino ja Soiva saapuvat sovitulle tapaamispaikalle rantakiven taa, ei Keijo Kettua näy missään. Tirehtööriä karkuun juostessaan Keijo Kettu oli sotkeutunut teltan köysiin jolloin tirehtööri nappasi hänet vangikseen. Ystävykset arvaavat että jotain on hullusti ja niin alkaa vaarallinen ja jännittävä operaatio Keijo Ketun pelastamiseksi!

Soiva Sammakko ja sirkuksen salaisuus on Teatteri Soivan Sammakon kevään 2019 uusi käsikirjoitus ja samalla yhdestoista osa Soiva Sammakko – sarjaan. Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Näytelmän teemoja ovat tunteet, suru ja eläinetiikka. Sirkuksen salaisuus_promokuvaJännittävässä näytelmässä on paljon musiikkia ja osallistumista!

Ensi-ilta Kokkolan Työväentalolla perjantaina 20.9.2019 klo 18!

Kesto 30 min

Ikäsuositus 2-102v

 

Saatavilla myös ETÄESITYKSENÄ!

Etäesitystä voi katsoa omassa ryhmässä läppärin tai tv:n ruudulta tai vaikka valkokankaalta. Esityksessä leikitetään ja osallistetaan lapsia, aivan kuten livetilanteessakin.

Toteutus oli suunniteltu hyvin. Tuntui kuin olisitte oikeasti olleet paikanpäällä.
Lapset oli täysillä mukana ja osallistuivat lauluhin ja leikkeihin.
Iso kiitos!!!! Oli tosi piristävää saada tällaista vaihtelua, varsinkin tällaisen vuoden jälkeen.”

TILAA ETÄESITYS LOMAKKEELLA JOKA LÖYTYY TÄÄLTÄ:

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, meidän puolesta ylärajaa ei ole.

Lataa tästä juliste tapahtumaasi! (A4-koossa)

Soiva Sammakko ja sirkuksen salaisuus_juliste_A4

Mesimetsän eläimet_&_Pia Leinonen_&_Joni Tiala_Kuva-Joni Tiala

Kaino Karhu_&_Pia Leinonen_&_Soiva Sammakko_kuva-Joni Tiala

Pia Leinonen_&_Taikuri kukko1_kuva-Joni Tiala

Pia Leinonen_&_Taikuri kukko2_kuva-Joni Tiala

Kaino Karhu_&_Pia Leinonen_&_tirehtööri_kuva-Joni Tiala

Keijo Kettu_&_Pia Leinonen_&_tirehtööri_kuva-Joni Tiala

Amalia Ankka_&_Pia Leinonen_&_sirkustierhtööri_kuva-Joni Tiala

Sirkuksen salaisuus_promo


På svenska