Soiva Sammakko ja tehtaan arvoitus on Teatteri Soivan Sammakon syksyn 2015 uusi käsikirjoitus ja samalla kuudes osa Soiva Sammakko sarjaan. Tässä näytelmässä  tapaamme Kukkakummussa asuvan Mauri Myyrän joka eräänä aamuna löytää rakkaat kukkansa huonovointisina ja näkee Neilikkaniityn kuihtuneen. Syynä on tehdas ja sen rikkoutunut jäteputki. Mauri Myyrä suunnittelee jo muuttavansa muualle, mutta Soiva Sammakko ystävineen taivuttaa hänet jäämään: Teppo Törky ei saa ajaa ketään pois kotoaan! Mutta mitä eläimet voivat tehdä kun vastassa on suuren tehtaan johtaja? Mesimetsän eläimet alkavat tehdä suunnitelmaa ja kiireen kaupalla kun huomataan vielä että tehtaasta valuva mönjä on valumassa Loiskulammen suuntaan!

Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Sen teemoja ovat pelko, pienuuden tunne, yhteisöllisyys sekä se kuinka toimia tilanteessa jossa ylivoimaiselta tuntuva vastus tekee jotain ilkeää. Teatterisadun kautta tutustutamme lapsia myös luonnonsuojelukysymyksiin ja ihmisen vastuuseen elinympäristöstään. Esitys sisältää Teatteri Soivan Sammakon tapaan elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö saa aktiivisesti osallistua tarinan tuiskeeseen!

Kesto n.30 min
Soveltuu yli 2-vuotiaille

Ohjaus – Sarah Bergkulla

Sävellys ja soitto – Joni Tiala

Käsikirjoitus, tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Ensi-ilta 8.10.2015

Esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille.

Kesto ~30 min.

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne. Säävarauksella esiinnymme myös ulkoilmassa.

Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta JULISTE johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4 koossa, mutta resoluutio riittää myös A3 koon tulostamiseen.

Kuvat: Joni Tiala

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

På svenska

Mauri Myyrä ja kukat Soiva Sammakko ja Mauri Myyrä Soiva Sammakko postilaatikolla SS&Ta_6 Teppo Törky ja Amalia Ankka Teppo Törky ja kukka