Joulu lähestyy kovaa vauhtia,  mutta Soivan Sammakon on vaikea löytää joulutunnelmaa – hänen tavanomainen jouluaskareensa, lumen kolaaminen lammen jäältä, on jäänyt tarpeettomaksi koska lunta ei ole satanut tarpeeksi. Soiva haluasi tehdä jotain kivaa yhdessä kavereiden kanssa mutta kaikilla vaikuttaa olevan liian kiire omien tärkeiden valmisteluiden kanssa:2_Sarah Bergkulla & Pia Leinonen & Joni Tiala ja Mesimetsän otukset  Amalia Ankka haluaa leipoa parhaat piparkakut, Petula Pöllölle tärkeintä on kunnon joulusiivous ja Keijo Kettu haluaa koristella joulukuusen hienommin kuin koskaan.Joulunodotus saa yllättävän käänteen kun Soiva törmää lammen jäällä Viikku Varikseen – hän on nimittäin tavannut itsensä joulupukin ja tietää sitä paitsi juurikin kuka voisi auttaa Soivaa löytämään joulutunnelman: Topi Tonttu, joka on erikoistunut joulutunnelman levittämiseen. Tästä saa alkunsa uusi ystävyys sekä operaatio jossa pelastetaan Soivan Sammakon joulu!

Ensi-ilta Ti 18.11.2014

Ohjaus – Sarah Bergkulla         Sävellys ja soitto – Joni Tiala       Tarinankerronta ja nuket – Pia Leinonen

Liput 5€        Kesto n.30 min       Soveltuu yli 2-vuotiaille

Syksyn 2018 avoimet esitykset suomeksi:

VAASA   Kulttuuritalo Fanny, Kirkkopuistikko 34

Ke 21.11.2018 klo 9:30
Ke 21.11. 2018 klo 18:00
La 24.11.2018 klo 16:00

 

KOKKOLA   Kokkolan työväentalo, Pormestarinkatu 28

Su 25.11. 2018 klo 15:00
Ke 28.11. 2018 klo 9:30

Ryhmien kannattaa varata paikat etukäteen. Liput maksavat 5€ per lapsi (päiväkodin henkilökunta ja perhepäivähoitajat pääsevät ilmaiseksi tuomiensa lasten seurassa).

Liput voi ostaa joko ovelta käteisellä tai suuremmalle ryhmälle voimme myös kirjoittaa laskun (muistakaa ilmoittaa meille laskutusosoite!).

Voit myös tilata esityksen omaan tapahtumaasi.

Esitys tarvitsee noin 4×4 metriä tilaa. Tarvittavat äänentoisto – ja valokalusteet löytyvät meiltä, ja niihin riittää tavallinen verkkovirta. Pystytykseen varaamme mielellään 1,5 tuntia ja purku hoituu alle tunnissa. Maksimi yleisömäärä riippuu tilasta ja siitä kuinka hyvin yleisö mahtuu sinne, esimerkiksi 120 voisi olla viitteellinen yläraja. Säävarauksella esiinnymme myös ulkoilmassa.

Seikkaileeko Sammakko sinun tapahtumassasi? Lataa ja tulosta JULISTE johon voit itse kirjoittaa tarvittavat tiedot. (Juliste on A4-koossa)

Soivan Sammakon joulu_juliste_A4

Kuvat: Joni Tiala

PÅ SVENSKA

Pia & Keijo Kettu Pia & Petula Pöllö Soiva Sammakko & Pia & Amalia Ankka Soiva Sammakko & Pia & Viikku Varis Soiva Sammakko & Viikku Varis Viikku Varis & Soiva Sammakko & Pia & Topi Tonttu