Uusi näytelmä: ”Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen” saa ensi-iltansa tällä viikolla!

Normaali

Hei Sammakkokaverit!

Kuten ehkä olette jo kuulleetkin, niin uutta näytelmää pukkaa! Tällä kertaa kyseessä on jännittävä Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen. Pia ja merkillinen muukalainenEnsi-ilta (tai siis aamu) on keskiviikkona 9.10. klo 9:30 suomeksi ja 10:30 ruotsiksi omassa tilassamme Vaasan Kulttuurikasarmilla osoitteessa Läntinen Kasarmintori 8-10. Ikkunat meillä on Kasarmintorille päin ja niistä voi tarkkaan katsoessa nähdä sammakon ja Korsholmanpuistikolle laitamme aitaan kyltin roikkumaan – auton voi parkkeerata siihen Kasarmintorin parkkipaikalle ja sitten kävellä siitä sisäpihalle. Ohjeet ja kuva löytyy täältä! Esityksiä Vaasassa järjestetään lauantaihin 19.10. saakka. Liput maksavat vanhaan malliin sen 5e per henkilö ja käteistä pitää varata mukaan. Ikäsuositus on 2 vuodesta ylöspäin, mutta toki pienemmätkin ovat tervetulleita.

Tervetuloa ja tuokaa kaverit kans! Voitte kutsua väkä myös Facebook – tapahtumaan, niin saadaan sana kiertämään!

Avoimia esityksiä järjestämme myös Kokkolan kaupunginkirjastossa 23.10. – 26.10. jos satutte siellä suunnalla kulkemaan.

Kohta nähdään, Mesimetsän väki odottelee jo malttamattomana!

Esitykset suomenkielellä Vaasassa:

Ke 09.10. klo 9:30

To 10.10. klo 9:30 ja 18

Pe 11.10. klo 10:30

La 12.10. klo 15

Ke 16.10. klo 9:30

To 17.10. klo 10:30

Pe 18.10. klo 9:30 ja 18

La 19.10. klo 16

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s