Norppahommia ja esityksiä Kokkolassa 25-31.3. ja Vaasassa 1.-11.4.

Normaali

Kalervo Kuutti ja Soiva Sammakko sekä muu norppajengi ihastelee norppapöytää!Tämä 2015 on jo viides toimintavuosi Soivalle Sammakolle ja sen kunniaksi vietämmekin teemavuotta – Lapsi ja luonto!
Kevään näytelmä on Soiva Sammakko ja vaarallinen verkko ja aihepiiriin liittyen olemme keränneet Suomen Luonnonsuojeluliiton ja Luonto-Liiton toimittasta materiaalista norppapöydän, jonka äärellä teatteriin tulijat saavat tutustua saimaannorppaan ja luonnonsuojeluun! Esityksen yhteydessä pääsee tekemään ihan oikeaakin luonnonsuojelutyötä: jokaisesta ostetusta lipusta nimittäin lahjoitetaan osa saimaannorpan suojelutyöhön! Kuutti kiittää!

Paketista löytyi myös reilu parikymmentä saimaannorppa-siirtokuvaa ja nyt lupaammekin että kaikki esityksestä palautetta antaneet saavat Sammakolta siirotkuvan postissa! Jos teitä on enemmän kuin noita norppatatuointeja niin sitten arvomme!

Palauttetta voi antaa meidän nettisivulla: https://soivasammakko.wordpress.com/palaute/

Ja muistakaahan osallistua tapahtumaan myös meidän Facebookissa:

https://www.facebook.com/SoivaSammakko

Esitysajat Kokkolassa:

To 26.3. klo 10:30
Pe 27.3. klo 9:30 ja 17:00
La 28.3. klo 14:00

Su 29.3. klo 13:00
Ma 30.3. klo 10:30

Ti 31.3. klo 9:30 ja 18:00

Esitysajat Vaasassa:

Ke 1.4. klo 9:30 & klo 18:00

To 2.4. klo 10:30

Pe 3.4. klo 16:00

Ma 6.4. klo 16:00

To 9.4. klo 10:30

Pe 10.4. klo 9:30

La 11.4. klo 16:00

About Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soivalla Sammakolla on kaksi kotikaupunkia: Vaasa ja Kokkolla mutta loikkimme esiintymässä ympäri maan. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: Tonbagarna ta hand om det! Den Klingande Grodan håller hus både i Vasa och Karleby men studsar också run hela Svenskfinland! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s